Eladó Tanya, Jászberény

#217500526

Eladó Tanya

39.99 millió Ft

Jászberény Mezőgazdasági terület
Alapterület:
60 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Elbontandó
Építési mód:
Vályog

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4 990 m2
Rossz
Nincs
230 - 400 Volt
Saját kút
Nincs a közelben
Derítő

31-es Főútvonalon lejárattal rendelkező tanya Eladó!

Megvételre kínálunk Jászberény külterületén a 31-es Főút mentén lejárattal rendelkező tanyát.

A tanya 4990nm-es területtel rendelkezik, művelési ág alól kivett, "korlátozott használatú mezőgazdasági terület Mko-3 jelű övezet"-ébe esik. 

A tanya három fázissal rendelkezik, ásott kúttal és derítővel is,

található rajta egy 60nm-es vályog szerkezetű bontandó épület.

 

Mko-3 övezet:

A korlátozott használatú mezőgazdasági terület Mko-3 jelű övezetébe a város távlati belterületi fejlesztésre (beépítésre szánt területek kialakítására) szánt területrészek tartoznak. Az övezetben a földterületek mezőgazdasági művelése továbbra is folytatható, az építmények elhelyezésére vonatkozóan pedig, az alábbi szabályok érvényesek:
a) Épület és építmény elhelyezési lehetőségei (funkció alapján): aa) gazdasági épület annak figyelembevételével építhető, hogy a fejlesztések megvalósulásával azok külön kártérítés nélküli elbontása rendelhető el.

be) Beépítési százalék: 3 %.

 

Az országos településrendezési és építési követelményekről szóló 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet (OTÉK) alapján:
„29. §
(…)
(10) Tanya a település külterületén, mezőgazdasági területen fekvő, legalább 1500 m2, legfeljebb 10 000 m2 nagyságú olyan földrészlet, amelyhez a föld mellett növénytermesztés és állattenyésztés, továbbá az ezekkel kapcsolatos termékfeldolgozás és terméktárolás célját szolgáló lakó- és gazdasági épület, illetve ilyen épületcsoport is tartozik. A tanya területén vendéglátást szolgáló épület is elhelyezhető.

(12) A tanya területének megengedett beépítettsége legfeljebb 30% lehet, az épület legnagyobb megengedett beépítési magassága 4,5 méter.

(13) Tanyán a mezőgazdasági termelés céljára létesített gazdasági épület vagy épületcsoport mellett legfeljebb kettő önálló lakórendeltetést tartalmazó épület helyezhető el.

29. § (10)-(14) bekezdését és 111. § (1) bekezdését - a településrendezési eszköz, településterv külön módosítása nélkül - alkalmazni kell a tanyán megvalósuló építési tevékenység engedélyezésekor, bejelentésekor, azzal, hogy a településrendezési eszköznek, településtervnek a 29. § (10)-(14) bekezdésével és a 111. § (1) bekezdésével ellentétes vagy ezzel össze nem egyeztethető előírását az engedélyezéskor, bejelentéskor nem lehet alkalmazni.”

 

További információért cserébe hívjon bizalommal!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése