Eladó Családi ház, Jászberény

#217500451

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

32.9 millió Ft

Jászberény Érpart
Alapterület:
70 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Építési mód:
Vegyes
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
375 m2
Gázkazán
Vegyes
1
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó 2 szoba + nappalis kockaház az érpart közelében

Eladó kockaház Jászberényben, az Érpart közelében

Keresi az ideális otthont Jászberényben? Ne keressen tovább! Kínálatunkban található ez a bájos, 2 szoba + nappalis kockaház, mely az Érpart közelében várja új lakóit.

2 tágas szoba, külön bejárattal a folyosóról, mely kényelmes. A harmadik szobát nappalivá alakították, mely a konyhával került összenyitásra, kellemes teret biztosítva a család számára.

A házat két különálló fűtésrendszer látja el meleggel: egy gáz kazán és egy vegyes kazán, melyek radiátorokon keresztül biztosítják a kellemes hőmérsékletet.

Az ingatlanhoz tartozó udvar mérete 375 nm, melyben egy fúrt kút is található, biztosítva a kerti locsolás és egyéb tevékenységek számára a megfelelő vízellátást.

A ház szerkezete kiváló állapotú, falazata vályog, alapja beton lábazattal és tökéletes szigeteléssel rendelkezik, így biztosítva a megbízható és tartós szerkezetet.

A villamos hálózat részben cserélve lett, a vízvezetékek és a szennyvíz hálózat is új, valamint a fürdőszoba is nemrégiben lett felújítva, így az ingatlan modern és korszerű.

Az ingatlanhoz tartozik néhány nagy melléképület, melyekben található egy műhely is, ipari árammal felszerelve, ideális lehetőséget biztosítva műhely vagy tároló céljára.

Az ingatlan ideális választás azok számára, akik otthont keresnek egy nyugodt környezetben, de mégis közel a város központjához. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 16.1
Szoba 16.2
Folyosó 7.2
WC 0.8
Fürdőszoba 5.8
Kamra, Éléskamra, Spájz 4.14
Konyha 9.2
Nappali 9.9