Eladó Családi ház, Jászapáti

#217500459

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

47.7 millió Ft

Jászapáti
Alapterület:
90 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 980 m2
Cirkó
Vegyes
Parkosított
1
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó Jászapáti szívében egy 3 szobás modern ház

Közvetlenül Jászapáti szívében, egy bűbájos, 2000-ban épült tégla családi ház várja új tulajdonosát! Ez a lenyűgöző otthon ideális választás minden olyan családnak, akik egy kényelmes és modern élettér után áhítoznak.

A ház tágas és funkcionális, 90 négyzetméteres alapterülettel büszkélkedik, három hálószobával, hogy minden családtag számára kényelmes elhelyezést biztosítson. További lehetőségként az emelet beépíthető! Az ingatlanhoz különálló apartman is tartozik, így a vendégek vagy esetleges bérbeadás lehetősége is adott.

Az udvar hatalmas, 1980 négyzetméteres mérete garantálja a szabad mozgást és a kényelmes életteret mindenki számára. Az udvaron található egy 3 autó számára kialakított garázs, mely megfelelő védelmet nyújt járművei számára.

A kert gyönyörű és gondozott, ideális helyszín családi összejövetelekhez és baráti összejövetelekhez. Az udvaron található külön kiülő pedig lehetőséget nyújt a pihenésre és kikapcsolódásra.

A locsolást egy fúrt kút biztosítja, így a kert gondozása könnyedén és költséghatékonyan megoldható. A fűtést és a kényelmes hőmérsékletet egy modern gázcirkórendszer és radiátorok biztosítják, míg a nyári hőséget klímaberendezés enyhíti.

A biztonságot és a nyugalmat a távirányítású kapu, valamint a kandeláberes világítás és a térfigyelő kamerák garantálják. A tetőtér további szobák kialakítására is elő van készítve, így az ingatlan további bővítési lehetőségeket rejt magában.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tegye magáévá ezt a csodálatos otthont, amely minden igényét kielégíti! Várom hívását az érdeklődőknek!

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Telephely
Üzlethelyiség
Tanya
Sorház
Iparterület
Vendéglátóipari egység
Nyaraló
Panellakás
Iroda egyéb
Ikerház
Raktár
Társasház
Birtok